neděle 16. dubna 2017

Spurs Gregg Popovich na tři ukazatele: ‚Nemyslím si, že je to basketbal‘

Golden State Warriors vzrostly až 23-0 z velké části díky za jejich statečnost z dlouhé vzdálenosti, ale San Antonio Spurs trenér Gregg Popovich i nadále vyjadřovat svou nelibost nad třemi ukazateli, naléhat: „Nemyslím si, že je to . basketbal"

Popovich mluvil s novináři před ostruhy 97-94 porážce Toronto Raptors, a řekl:„já to pořád nenávidět. Nikdy na to objetí. Nemyslím si, že je to basketbal. Myslím, že je to něco jako cirkusový takové věci. Proč ne máme pětibodový výstřel? Sedm-point výstřel? Víte, kde se to zastaví, že něco thing.The NBA jiného skvělého týmu: proč Spurs jsou rádi létat pod radarem Další informace

„Ale to j e jen mě, že to prostě ze staré školy.Do jisté míry byste ji měli lépe přijmout, nebo ztratíte. A pokaždé, když jsme vyhrál šampionát, byla trojbodová výstřelka velká část. Protože je tak silný a musíte to udělat. A nikdo to neudělá lépe než Golden State, a víte, kde jsou. Takže je to důležité. Nemůžete to ignorovat. "

Válečníci (23-0) udělali v letošní sezóně vítězství v triu po 313, což je 77 více než Houston Rockets a téměř dvakrát tolik jako 23.


- vyhnali se Spursovi, který udělal 158. Popovich řekl: "Nikdo není tak silný s tímhle tříbodovým výstřelem, jako je Zlatý stát. K dnešnímu dni nikdo z nás na to nezjistil. 24 vteřinový výstřel způsobuje, že je těžký.Říkáte: ‚No, máte výhodu na druhém konci, používat své velké chlapy.' Kdyby nebylo an i 24 sekund hodiny, to by mohlo fungovat spoustu lepšího."

V roce 2014 Spurs porazili tipování na Bet365 Miami Heat získat titul NBA z velké části proto, že jejich úspěch s třemi ukazateli. Zastřelili další pokusy z dlouhé vzdálenosti (23,6 na zápas) než kterýkoli tým šampionátu v historii ligy k tomuto bodu a porazil dvojnásobného mistra Heat 4-1.

Bet365-Registrace s bonusem zde Ale i pak, Popovich nebyl spokojený o tom.

„Nemůžu být tvrdohlavý," řekl trenér Spurs' po titulu běhu 2014 „jen proto, že já osobně se to nelíbí a myslím, že MUCK do hry.I to ještě nenávidět."

Spurs, kteří sedí na druhém místě Západní konference pořadí s 18-5 záznam, jsou v průměru pouze 18,8 pokusy tří bodové této sezoně.

Bet365-Registrace zdarma

Žádné komentáře:

Okomentovat