úterý 11. dubna 2017

George Ford hovorí do šance Sama Burgessov výroby svetového pohára komando

George Ford verí, že jeho Bath Club-Mate Sam Burgess je pripravený k hre vo Svetovom pohári aj cez svoje prvé vystúpenie v ragby iba deväť mesiacov.

Burgess, ktorý hrá v zadnej rade Bath ale je používaný v centre Anglicka, bol rýchlo sledovaná národnej strany a zapôsobilo na jeho medzinárodnej debutovať proti Francúzsku u Twickenham posledné weekend.England Billy Vunipola zahŕňa šalátovej dni dať Francúzsku k zamysleniu viac

< p> vedenie Anglicko bude čakať do pondelka pred rozhodnutím, kedy oznámiť svoj 31 na majstrovstvách sveta, s termínom 31. augusta.Drvivá väčšina z miest, bolo rozhodnuté, s centrom, predného radu a zadnom rade zostávajúcich poz íciách debaty.

"Ja by som žiadne výčitky Sam hrať vonku ma vo Svetovom pohári," povedal Ford , ktorý súperí s Owen Farrell za dres No10 v úvodnom zápase proti Fidži. "Existujú aj ďalšie veľkí 12s v našej čaty v Brad Barritt a Luther Burrell. Čo Sam prináša je jeho mentalita poskytuje ľuďom energiu a brať hru od hry.

"Má skúsenosti z hrania vo veľkých zápasov v rugby liga a nikdy som nemal žiadne pochybnosti o tom, že by sa rýchlo vstať urýchliť s úniou, keď som videl, Betclic-Klikni pre svoj bonus ako usilovný bol aj práce dal v mimo ihriska.Myslel som, že hral dobre proti Francúzsku, nesúci loptu dobre, vždy záujem, aby sa zapojili a zinkovanie tím s niekoľkými veľkými hitmi.


"Ak sa pozriete pozorne, jedna z najlep ších vecí, o ňom je, že hovorí neustále tí okolo neho, rozdávanie energiu. Môžete vidieť ho ísť k ľuďom, ktoré majú chat a dostať je pripravený pre budúci hre. Miluje fyzickú stránku veci a vidí prenášanie a boj ako bitka. Jeho načasovanie je dobrá a že je vždy možnosť, pochopenie toho, čo sa snažíme robiť, pokiaľ ide o vytváranie priestoru.Zdvihne tím a každý jeho času mentality je geniálny. "

Anthony Watson bol ďalší hráč Bath zapôsobiť na minulý víkend, strelil dva Anglicko troch pokusov. "Vzal svoju prípravu odchádzajú do inej úrovni," povedal Ford. "On dal sám seba v pravom priestore, aby správne fungovali a dozrela masívne.

" Jeho prvý pokus proti Francúzsku pripomínala Jasona Robinsona. Henry Slade mu dal dobrú prihrávku, ale tam bol ešte veľa práce pre Ant robiť a odišiel medzinárodnej full-chrbát pre mŕtve. Jednalo sa o špeciálna povrchová úprava a dúfam, že budeme vidieť oveľa viac o tom. "

Betclic-Viac informácií

Žádné komentáře:

Okomentovat