sobota 15. dubna 2017

Eddie Jones ponúka Cipriani a Co dúfajú, ale niektoré veci neobchodovateľné

"Neexistuje žiadna mystika o kultúre," hovorí Jones, ktorý rovnako ako trénovať Wallabies bol technický poradca na Južnej Afrike v roku 2007 a mal na starosti Japonska v tohtoročnom Svetovom pohári, čo strávil nejaký čas v Anglicku sa Saracénmi. "Je to spôsob, ako sa ľudia správajú a ako rozpráva. Jazyk je základom kultúry a veľkou výhodou pre mňa je, že som hovoriť anglicky, ak je zle. Snažil som sa hovoriť japonsky hráčom tam a to bolo sakramentsky ťažké. Ste práve dostali, aby pochopili, čo je na rokovanie v kultúre a čo je non-obchodovateľné "Eddie Jones :. England úlohou má byť najlepší vo svetovej ragby Viac

Je to víťazný kultúru, ktorá Jones bo l najatý, aby podporovali, a to nielen na zápas, ale trofejí.Lancaster mal lepšie výsledky v šiestich národov ako Clive Woodward ale jeho tím vždy skončil na druhom mieste na Wales a Írsko. Vymenovaním non-Angličana ako hlavný tréner prvýkrát a podľa nestrácal čas pri menovaní po preskúmaní do zlyhania Svetového pohára bol dokončený, výkonný Rugby odbor futbalu je, Ian Ritchie, sa prepletené svoju budúcnosť s Jones je; Ritchie urobil odporúčanie vymenovať Jones jeho palube po ceste do Kapského Mesta minulý víkend.

"Jedna z prvých vecí, čo musím urobiť, je ísť okolo a spĺňajú všetky riaditeľa rugby," hovorí Jones. "Musím svoj názor, na ktorom ich hráčov si zaslúži hrať medzinárodné rugby.Budem sledovať, ako mnoho hier, ako len môžem, a nie som si starosti, čo sa stalo v minulosti; je to všetko o budúcnosti. Ak Danny Cipriani je dosť dobré byť v 30, bude sa pohybovať v 30; keď nie je, nebude existo vať. Bet365-Podrobný popis "

Jones začína pracovať na 1. decembra, čo ho trochu viac ako pred mesiacom, že musí oznámiť jeho nadriadený a Sasov čaty v súlade s podmienkami zmluvy o elitnej hráčov medzi RFU a Premiership Rugby.Bude musieť držať so svojimi možnosťami až v lete, aj keď bude schopný vykonať zmeny z dôvodu zranenia a on nebude môcť vybrať hráčov z krajín mimo Premiership ak nebude schopný vykonať prípad, že niekto je výnimočná okolnosť.

Jones je tréner známy pre svoju otvorenosť a ochotu dať priame odpovede na otázky a ďalšie, ale bol obozretný vo svojom vlečnej mediálnych rozhovorov v piatok popoludní, nie je ochotná vykonať ešte svoje argumenty na verejnosti.Ktorý bude určite meniť, ale s trochu viac ako dva mesiace pripravovať na úvodnom zápase Anglicka zo šiestich národov proti Škótsku u Murrayfield, ktoré potrebuje každý na svojom side.Eddie Jones je workoholik v formy Arsène Wenger ale pragmatik príliš | Paul Rees Viac

"Mám základné znalosti z hráčov v Anglicku," hovorí. "Čo je potrebné pozrieť sa na ich výberov o tom, kto sa chystá, aby sa zmestili do tímu danú cestu chceme hrať. Nie sme bude všetko pripravené, keď budeme hrať Škótsko, ale ak dáte hráči porozumenie a uprednostniť veci, ktoré možno rýchlo zmeniť, môžeme dať do dobrý výkon.

"Je to o maximalizáciu zdrojov.Hráči budú musieť zlepšiť svoje kvalifikačné úrovne ako každý hráč na svete. Vždy som uviesť príklad Ma'a Nonu. Keď prvýkrát prišiel pred 10 rokmi jednoducho dopravovanej loptu a nikdy prešiel. Nebol to nepobral hráčom. Od tej doby sa vyvinul sa do neuveriteľne skúseného hráča, ktorý robí správne rozhodnutie, kedy sa kopať a môže zhodiť doľava a doprava.Keď sa pozriete na hráča, nemusíte len premýšľať o tom, čo môže robiť, al e čo má potenciál robiť. "

Jones nebude pripravený na to, akí hráči Anglicka ho zapôsobili počas Majstrovstiev sveta, kto Jeho kapitán bude alebo čo bude jeho koučovací tím vyzerať.


"Jediné, čo môžem povedať, je, že tam sú nejakí dobrý hráči, skutočne dobrí hráči." Povedal, že sa ešte musí rozhodnúť, či odporúča vymenovanie manažéra tímu za politickú rezervu a že sa teší na to, Woodward, jeho protichodné číslo vo finále Svetového pohára v roku 2003 medzi Austráliou a Anglickom v Sydney, ktorý, hoci privítal Jonesovu vymenovanie, bol pohŕdajúcim spôsobom, akým bol vyrobený.

Neexistuje žiadny dôvod, prečo by sme nemohli pokračovať, ale v tom, čo módne neviem, "hovorí Jones" Ja vždy si s ním pohovoriť, a rád by som, aby si šálku kávy s Clive. Ešte som s ním n ehovoril, ale som si istý, že áno. "

Bet365-Zobraziť viac

Žádné komentáře:

Okomentovat