neděle 16. dubna 2017

Veterán Charlie Hodgson instrumentuje Saracéni demolice Newcastle

Další Premiership kolo, další okouzlující průzkumná mise pro Anglii nový hlavní trenér. V sobotu Eddie Jones objevilo přes ulici od svého nového úřadu v Twickenham vidět Skotsko křídlo ukrást show, Tim Visser rabování hattrick pokusů v Harlequins' 38-7 vítězství proti Londýn irský na verandě.V neděli udělal 300 mil trek na nejsevernější Bet365 sázení live výspě ligy sledovat masterclass anglickým létat polovinu který lze jen stěží označit za budoucnost.

Osm dní po nástupu jeho rekord Premiership body úlovek kolem 2500 nezvedá Charlie Hodgson byl opět u to ho, produkovat muž výkonu utkání jako InVINcibles severního Londýna rozšířili svou 100% start do sezóny zápas šesté ligy na úkor stále winless Newcastle.Že 35-letý nasbíral 21 bodů - čtyři tresty, dva konverze a zachycení pokus -. Řekl jen polovinu příběhu

Bradfordian řízený řízení jako posledních dnů André Previn, jak se vše z poznámek ve správném pořadí. „Ovládl věci krásně občas," ředitel Saracéni rugby, Mark McCall, said.Eddie Jones chráněnec Alex Sanderson bezstarostný ale nastoupí k Anglii Přečtěte si více

veterán vodič oznámil před dvěma týdny, že že bude viset svou taktovku na konci sezóny, a tak Jones mohl sedět jen zpátky na svém sedadle mimo západ pohostinství pole vlastníka Newcastle, Semore Kurdi stánek, a obdivovat show.Hned po hodina značka klikli na útočící drážky, Billy Vunipola a Itoje dělat tvrdé dvory a Hodgson organizoval v neodolatelnou vícefázové p ohybu, který byl završen mimo střed Nick Tompkins potápění přes v pravém dolním rohu.

byl to svědčí o jejich vytrvalost, trpělivost a vytrvalost, že museli čekat až do posledních dvou sázky na Bet365 minut před zdvojnásobí svůj hlas vyzkoušet a prohlašovat bonusový bod. První Hodgson snaffled k odposlechu a rozběhl 65 yardů k skóre.Potom, s konečnou hrou, Billy Vunipola skóroval z rychlého trestu z kohoutku v pravém dolním rohu po centru Newcastle Marcus Watson popřel Ben Ransom dalekonosný odposlech skóre.

„Co se stalo na konci byl velký bonus,"odráží McCall, který přiznal, že jsou příliš nezapůsobilo o odkazu ve sloupci Dean Richards v utkání programu na návštěvníky bytí‚skromně sestavený hvězdný stranu'.

„myslím, že byl sarkastická,"řekl McCall jeho protějškem, ukazuje na to, že 10 členů jeho výchozí XV byly produkty systému akademie Saracéni.


„Byl to tým, který byl postaven v in-house".

tipování na Bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat