pátek 14. dubna 2017

World Hurdle víťaz viac, že ​​na trať cez ploty v Cheltenham

Winter sotva trela spánok zo svojich očí, ale na jasný, ostrý popoludní tu v piatok, to bolo ľahké si predstaviť aspoň tri zo šiestich víťazov skákania poslednej so šancou v jarného slniečka v marci budúceho roka.Viac o tom, je Festival víťaz už v roku 2014 World Hurdle, je nový obľúbený pre RSA Chase niekoľko stávkových kancelárií po úspešnom debute cez ploty, zatiaľ čo Shantou Village a Josies objednávky tiež zaznamenal svoje prvé víťazstvo na trati, kde v sezóne bude dosiahne svoj vrchol v štvormesačnej time.More z toho bola, lepšia kone 'vo svete Limitné pripúšťa Willie Mullins viac

viac o tom mali aspoň kameň a pol v rukách svojich šesť protiv níkov na prekážkach forme šiel post pre oceľový plech a profily Novice Chase, a aj keď nevzal svoje pole od seba, ako holé hodnotenie navrhol chcel, Jonjo O'Neill sedem rokov sa viac než dosť ukázať Grade jedným z možných cez ploty príliš.

Jednoducho ho dostať na závodisko prvýkrát za takmer 12 mesiacov bola bolo najdôležitejším krokom pre O'Neill, ktorý má teraz pevný základ, na ktorom stavať smerom festival.

"bolo krásne vidieť, čo urobil dnes," O'Neill sa id. "Urobil všetko, čo robil doma, že to urobil na trati a človek nikdy nevie, kým ste sem prišiel.Operácie vietor [na prelome roka] Zdá sa, že funguje, čo mnoho z nich nie, a je to len pekné mať dobrého koňa znova.

"Bol to dobrý kôň cez prekážky, a dúfajme, že bude lepšie, kto cez ploty. Potrebujeme len, aby ho v bezpečí a zvuk a získať skúsenosti do neho teraz. Vieme, že máme dobrého koňa, je to len na to všetko priamo na ceste.

"Vedeli sme, že jeho vietor nebolo dobré [minulej sezóne], ale on bol neporaziteľný v tej dobe, a to by trvalo statočný muž operovať, keď mu bolo víťazstvo s ňou. Ale samozrejme, ako všetko, čo je to ešte horšie, a keď sa to zhoršilo, sme operovali.Mal dobrú dlhú pauzu a vrátiť sa, ako to je presne tam, kde chcete byť. "

Viac o tom bola tak krátka, ako 5-1 pre RSA Chase s jedným bookmakera po jeho dvoch a polovičnej dĺžky porážka ako De Mee, keď realistickejší 9-1 je k dispozícii s niekoľkými ďalšími.

Neil Mulholland sa tréner Shantou Village, osedlal prvý festival víťaza v handicap prenasledovania v deň začatia schôdzky minulej sezóne, a želá si zimu preč už po tom, čo jeho nováčik prekážkar zachovaná jeho neporazený rekord v začínajúceho Limitné Grade dva Neptune.

Penglai Pavilion, ktorý skončil piaty vo Prix de l'Arc de Triomphe na Flat a bol tiež pohodlné víťazstvo na Showcase stretnutie tu minulý mesiac, bola šanca-on pre štyri bežcov závodu na 5-6, ale mohol dokončiť iba tretinu Shantou Village urobil beží pod Noel Fehily a zostal silne poraziť champers na ľade o 15 dĺžok.

"Tento kôň bude pravdepodobne späť na Trials deň [v januári]," povedal Mulholland, ktorý tiež osedlal Minella Present skončiť na druhom mieste za Keel ťahy po získaní šťastie v behu na otvorenie handicap prenasledovanie.

"Ľudia si myslia, že poznáte odpoveď na likes tohto koňa pred pretekmi, ale samozrejme, my nie.Boli tam štyri rôzne kone a štyria rôzni tréneri, všetci dúfali, že dnes budeme vyhrať. Ale stále nevieme, ako je to dobrý chlapec. "Noel sa vrátil a povedal:" Chce dva míle päť kilometrov alebo tri míle? "Je stále veľmi zelený. Dúfajme, že sa to dozvieme v deň skúšok, ale ak vyhrá ako dnes vyhral, ​​stále sa nič nenaučíme. "Minella Present dokázal, že sa zaoberá kurzom a handicapér ho môže dať Až asi 5 libier.Ak je to dosť, aby ho dostať [veľkému výročnej Chase] nebude ho vidieť až v marci. "

Nico de Boinville, ktorý prevzal Zlatý pohár na Coneygree v minulej sezóne, pristál hazard ako Ben Paulingova zajac dychu, 25-1 šance pri stávkovanie otvoril vo štvrtok popoludní, vzal začínajúceho bezbariérový prekážku na 6-1.Prvý a posledný prekážky boli vynechané kvôli nízkemu večernom slnku, ale Hare zrýchlil dych tiež dať jeho tréner Ben Pauling jeho prvým víťazom v Cheltenhame.

Nina Carberry Medzitým bol jediný džokej na záznam dvojitá na karte, keď vyhral Cross-Country handicap chase na Josies Príkazy k majiteľ JP McManus a záverečná handicap prenasledovanie pre amatérskych jazdcov na Knock House.

Tony McCoy, ktorý nosil farby McManus na desiatky big-závodných víťazstvo, navrhol tento týždeň, že ženy džokeji by mal dostať príspevok na váhe od svojich mužských náprotivkov, ale Carberry poskytuje presvedčivý protiargument, aby sa zabránilo mnoho potenciálnych úskalí na ceste k víťazstvu.

" nina Carberry skúsenosť opäť ukázalo dnes, "uviedol Enda Bolger, víťaza tréner. "Všetko bolo trochu trápne občas s koňmi, na ktoré sa pred nimi, ale dostala okolo nich.To je ten Carberry faktor, hoci. Bola na love, pretože jej bolo štyri alebo päť a bola schopná im vyhnúť. "


Žádné komentáře:

Okomentovat