neděle 23. července 2017

Aj v pohári sa chce Zlín zviditeľniť, do Prostějova jede pre postup

"Liga je pre nás životne dôležitá, ale tiež pohár je možnosťou zviditeľniť klub," povedal kouč Zlína Bohumil Páník.

Slovácku sa to v druhom kole na ihrisku divízneho Slavičín podarilo negatívne, zo dvoch regionálnych prvoligových tímov v súťaži tak zostal len Zlín.

Pre panika je dnešný pohárový duel (od 16.30) tiež vítaným testom hráčov širšieho kádra.

"Môžeme si overiť, či s nimi môžeme počítať. Je to majstrovský zápas s tlakom na výsledok, "prehodil Páník. Iný ako postupový neberie. "Nemám rád reči, že v pohári sa rozdiely mažú. Proti třetiligovému tímu musí ísť s cieľom vyhrať jednoznačne. Hráčom poviem: Bežte a ukážte jazdu od prvej minúty.Kto podá excelentný výkon, môže nastúpiť v základne j zostave v Košiciach. "

Na ihrisku lídra tretej ligy však nemieni postaviť len náhradníkmi. "Zostavu namixujeme. Mužstvo bude mať svoju kvalitu. Budeme sa chcieť prezentovať celoplošným napádaním a tempo futbalom. "

Šetriť bude hráčov so zdravotnými šrámy.Dá sa predpokladať, že doma zostanú útočník Poznar a stopér Jugas, šancu naopak dostanú brankár Dostál, obranca Malý alebo útočník Jordan.

"kondičný sa hráči s anglickým týždňom vyrovnajú, ale po sobotňajšom zápase so Slaviou sú niektorí dotlučení a chceme, aby sa dali dohromady na Olomouc, "naznačil Páník.

Aj preto sa Zlín s Prostějovom dohovoril na skoršom utorkovom termíne. "Je veľký rozdiel mať dva alebo tri dni prípravy."

Ešte minulý týždeň existovala reálna šanca, že Zlín nasadí sparťanského záložníka Tiémoka Konatého. Zlínsky manažér Zdeněk Grygera dohodol jeho hosťovanie, lenže hráč z Pobrežia Slonoviny svoj transfer na Moravu zavrhol.A prestupové obdobie sa končí dnes.

"Teraz už by nám posila mohla spadnúť jedine z neba, v čo neverím," usmial sa Páník.

Zlín si s lídrom moravskosliezskej ligy zopakuje dva roky starý pohárový zápas, ktorý na Hané v druhom kole vyhral až po penaltovom rozstrele. "Verím, že na nich nedôjde. Špeciálne je trénovať nebudeme, "vravel Páník.

" Teraz už by nám posila mohla spadnúť len z neba, v čo neverím. "Bohumil Páník, kouč futbalistov Zlína


1 komentář:

  1. Veo que la publicación fue escrita hace exactamente un año. Me preguntaba si todo ha ido bien prestando de Discover. has tenido algun problema economico? cualquier prestamista positivo le ofrece un préstamo? creo que pedro jerome y su compañía de préstamos con quienes he estado trabajando para financiar mi negocio, ¿ha tenido algún problema financiero al tratar de obtener un préstamo u obtener un pago flexible del préstamo? entonces pedro y su compañía de préstamos serían apreciados en estos temas de préstamos, ya sean préstamos individuales o préstamos corporativos, así que quiero agradecerle a pedro jerome y su compañía de préstamos por adelantado por otorgarme un préstamo con tasa 2. póngase en contacto con pedro jerome y su compañía de préstamos en el correo electrónico: pedroloanss@gmail.com. WhatsApp +18632310632

    OdpovědětVymazat