neděle 16. dubna 2017

Anthony Joshua zachováva objem, pretože Tyson Fury hrá veľký hluk

Prvá z nich je Fury, nový svetový šampión v ťažkej váhe hlasno splniť menami jeho otec, John, mu dal ako obaja záťaž a inšpirácie, nehovoriac o dar titulok spisovateľov. Ale jeho úloha ako elementárne Traveler údajne ľahostajné, čo si ľudia myslia o ňom je sériovo vyvrátený jeho ochote sa ospravedlniť za svoju ohavností…nasleduje ďalšie outburst.Anthony Joshua vymenováva heavyweight hierarchiu pre neho a Tyson Fury Čítajte viac

Ďalej je Joshua, tichý muž z Watfordu, ktorý je určený pre nás vedie do zasľúbenej zeme, kde bude tolerovaná žiadna taká malarky.

Ani image je kompletný.Obaja sú tvory svojho povolania: Fury od sklonu, Joshua takmer n áhodou, Latecomer do obchodu. A to ako zvracať rozpory.

Fury recanting často prichádza do kliknutia na pípanie, kde diriguje veľa z dialógu so svojimi fanúšikmi a kritikmi, ale v piatok bol úloha zanechané jeho tréner a strýko, Peter Fury, vydať vyhlásenie o ľútosti menom bojovníka -. necelý týždeň potom, čo ukončil 11 rokov panovania Vladimir Kličko v Düsseldorfe

"som si vedomý nedávnych novinových článkov, "číta v bojovníka hlasu. "Rád by som, aby na zázname, že som to homofóbne. Mám homosexuálne priateľov a nemám súdiť kvôli svojej sexualite.Moje komentáre, ktoré ste si mohli prečítať, sú zo svätých písmach, a to je to, čo som žiť z. Som si vedomý svojho postavenia ako ťažkej váhe majster sveta a povinností, ktoré to prináša.Som si tiež vedomý svojho postavenia ako vzor a ja dúfam, že bude pozitívny veľvyslanec športu boxu na mnoho rokov dopredu. "

Ešte predtým v piatok Fur y reagoval na petíciu, ktorá bol prilákal viac ako 40.000 podpisov požadujúcich, aby bol vylúčený z hlasovania verejnosti Osobnosti BBC Sports roka by tweeting: "Dúfam, že nevyhráte @BBCSPOTY pretože nie som najlepší valec model vo svete deti, dať to na niekoho, kto by ju oceniť. "

Čo to hlavolam, že je inteligentný napriek tomu indiscrete, jemný ešte vyhráža, sebavedome, ale pokorný.On zábaly seba v príjemnej žiari zapísala do histórie ako prvý cigánskej vládnuť najatraktívnejších divíziu, ale zdá sa, že pri otočení imúnna, potom zranených, kritiky. Odvoláva Ježišovu lásku. Dokáže očierniť ženy a homosexuálov, a súčasne hovoriť s úprimnou starostlivosťou a nehu o jeho manželke, Paríži, ktorá je tehotná šesť týždňov. Ten sa zdá byť schopný toľko lásky ako zloba, ale vychovaný druhej.

Jeho posledná nadávka bolo, že "najlepšie miesto ženy je v kuchyni a na chrbte". Tento týždeň p otom, čo článok v Mail on Sunday podrobne predsudky mu vyjadrili, Fury urobil to, čo nazýva prostoreký hrozby vo video rozhovore pred novinárov, Oliver Holt.Za to, že aj on je naozaj ľúto.

The British Box Board of Control bude diskutovať o jeho nerozvážnosti v stredu. Národ bude aj naďalej diskutovať o nich na dennej báze. V čase, keď čítate tento, samozrejme, tam by mohlo byť ešte niekoľko zvraty. Zatiaľ čo jeho úprimnosť je obdivuhodné, že nie je úplne konzistentné.

Ďalej je Joshua, ktorého vlastné mladistvý chyby zdajú byť v rozpore so zdvorilým a kľudným mladým mužom vidíme v rozhovoroch, čo je podhodnotená protijed k zúrivosti Tyson, a kto, paradoxne, trvá na tom, že nechce byť "hodný". Ten odhaduje, ľudia chcú ho vidieť "biť ľudí", a on je rád, zaviazať. Joshuova promotér, Eddie Hearn, povedal: "V kruhu je to brutálny, nemilosrdný.Ale keď som sa hovoriť s americkým televíznym vedenie o ňom, že sú tak dojem. Hovorím im: "Päť minút s týmto mužom, a on ťa nakloniť."

V pokojnej reštaurácii v hlavnom meste v piatok popoludní, cez výber rezov steak, že pohlcuje efektívne Joshua hovorí bez okraja okolo Fury, o jeho súperi v Londýne v sobotu večer, Dillian Whyte, aj sám o sebe.

v prípade zúrivosti náladu svojich poznámkach teraz je majster? "Nikdy by ste nemali meniť, kto ste," hovorí. "Ľudia budú radi, alebo nenávidieť, tak ako tak. Ale s stáva šampiónom v ťažkej váhe sveta prichádza zodpovednosť, pretože ste dostali ľudí z detí, aby babičky vás sledujú. Každého z nás počúva.Je tu miesto a čas povedať určité veci, a musíš myslieť pred vami hovoriť. "

Whyte, zatiaľ sa zdá, že je ďalší antagonista túži pretiahnuť dialóg späť do žľabu. Minulý týždeň zavolal Jozue "sa hajzel". Joshua odpoveď? Predpovedá dobrý, poctivý výzvu z južnej Londýnčan, ktorý ho por azil v amatérov a je neporaziteľný ako profesionál. Ale tiež očakáva, že rýchlo vyhrať a nie je záujem o jedovatého humbuk.Napriek tomu sa dostali do vyhrievanej hlavy do hlavy, čo potešilo, že oblečenie nemá žiadny koniec pred udalosťou s platbou za prehliadku, ktorá by ukončila ich sezónu v roku 2015, ale zanechala žiadnu viditeľnú jazvu na obľúbenom.

Všetci bojovníci tvrdia, že nemyslia nad svojim ďalším súperom a múdri to je taky. Joshua však pozná, že hovoriť o meste je Fury a že nakoniec budú bojovať. "Dlho som sledoval Fury a ja som sa bavil," hovorí, "ale on ma naozaj nezvláči, len preto, že som to už počul tak dlho, rozhovory, videli čo On to urobil proti Klitschko. Hovoríte o hrách mysli. Budem si vedomý, že je to všetko súčasť hry.Nenechám to starosti ja.

"Kličko snažil sa ho objať, pretože je to profesionálne. Snažil sa ho vypnúť - a myslím, že to, čo mu rachotí. Musíš sa sm iať. Ak nechcete smiať, a vziať na palubu a myslím, hej, je to smiešne, že to bude robiť pravý opak. Viete:, Čo klaun, nechcem, aby sa okolo toho chlapa, '[čo by] mať nejaký negatívny vplyv. Radšej by som teraz niekoľko týždňov s Fury [predtým bojovali]. "Vladimir Kličko chce odvetu, ale Tyson Fury nemusí mať konečný povedať Viac

Čo sa týka tak by ho zvládnuť v kruhu, má jednoduchý plán. "Musíš zdvojnásobiť svoj úder.Keď máte človeka s dlhšou úder, nemôžete hádzať jednotlivými ranami. Musíš ísť bum, bum, naozaj príde za ním. Musíš byť zapnutá v zmysle inštinkty. Takže keď niekto popíchnutí, nemôžete len čakať; musíš byť box, box, vráť sa, prásk, hit, em s niektorými ľavých hákov - keď ste na vnútornej strane

"To je kľúč s niekým vysokej ;. musíš pracovať, em na vnútornej strane, pretože na vonkajšej strane, môžete byť snaží out-box je. Kličko sa buď čakal na jedi nom snímke, alebo sa snaží out-úder za ním. Mal by zdvojnásobili ju a potom vstúpil do radu. "

V tejto chvíli je Whyte, aj keď, a to je robí mini-Fury, snaží sa dostať dovnútra Joshuova hlavy.Zastavil sa Jozue amatérov. On je neporaziteľný a hovorí, že to urobí znova. "On to verí," hovorí Joshua. "Každý, kto sa dostal šancu, nie oni. Vzhľadom k tomu, že sme všetci veľký, každý s vyššou gramážou má vykrojenie na ich záznam, bez ohľadu na to, ako talentovaný sú. . A veľa majstrov, niektoré neuveriteľné bojovníci, boli vynechaní v určitej fáze

"A potom som si uvedomil, že to nie je o tom, je to skôr o svojho srdca, ak chcete vstať a pokračovať v boji. Niektorí ľudia si zrazil, že sú napoly v bezvedomí, ale jednoducho nemám to v nich vstávať. V ťažkej váhe, ak dostane niekto chytil flush alebo nevidíte úder, budete pravdepodobne dostať upustil.To je miesto, kde vaše srdce a ak máte, že bude v stávať. "

Mal tento druh srdce?

" No áno, chlape. Keď som v noci spať, spím dobre. "


Žádné komentáře:

Okomentovat