čtvrtek 13. dubna 2017

Aaron Rodgers popíchnutí Russell Wilson:, Myslím, že Boh bol Packers fan večer '

Ak porazil Seattle Seahawks nestačila v nedeľu večer, Aaron Rodgers priniesol najvyššiu bytosť do neho. The Green Bay quarterback popchol svoj tím k víťazstvu 27-17 nad Seahawks, a povedal neskôr: "Myslím, že Boh bol Packers fanúšik dnes večer, takže sa staral o Unibet-Registrácia zdarma nás."

Je to určite objavilo bude odkaz na Wilsona pevne-držal vieru, že Boh má vplyv na výsledky futbalových zápasov.Po hre NFC majstrovstvá v januári, kedy Seahawks urobilo obrovský comeback vyhrať a dostať sa na Super Bowl, Wilson, slzy v očiach, povedal: "Boh je tak dobrý človek" a povedal, že veril, Boh mal poďakovať za "nastavenia it up "a robiť vo chvíli, kdy,tak obohacujúce, tak speciální'Race, strata a návrat :.


ak sa Russell Wilson obranné klesol viac

Seahawks boli 16-0 nadol na polovicu späť v januári ale zaútočili späť k víťazstvu 28-22 v predĺžení. V kostole v San Diegu v júli, Wilson vyhlasoval, že Boh hovoril s ním pár okamihov po tom, čo hodil odposluch v tejto hre, a vysvetlil, prečo zadržanie došlo.

"Hra sa deje, a oni si vybrať loptu mimo.A beriem tri kroky, "povedal Wilson. "A na treťom stupni Boh mi hovorí:, Ja ti s využitím…Chcem vidieť, ako budete reagovať.Ale najdôležitejšie je, chcem ich vidieť, ako budete reagovať. "Green Bay Packers zdolali Seattle Seahawks ako prepad na 0-2 Viac

Rodgers, kto je náboženská, bol požiadaný o Božej preferencie futbalových tímov v ro zhovore o niekoľko dní po strate Packers 'v januári.

, Nemyslím si, že Boh sa stará o veľa o výsledku,' povedal Rodgers. "On sa stará o zúčastnených osôb, ale nemyslím si, že je to veľký futbalový fanúšik."

Ale Wilson zopakoval svoj postoj počas dňa médií na Super Bowl.

"I premýšľať o futbale Boh stará, "povedal potom Wilson. "Myslím, že všetko, čo stvoril Boh stará."

Možno, že Boh sa pozerá na Emmy v noci.

stavky na Betclic

Žádné komentáře:

Okomentovat