neděle 16. dubna 2017

West Ham United Diafra Sakho na cieľ znovu dole Manchester City

Hľa novú West Ham. V minulej sezóne Sam Allardyce má bočné boli biti štyrikrát Manchester City, lodné 14 gólov v procese, ale tu vylepšenú východ Londýnčanov predčil víťazovi Premier League v napínavom ranom popoludní zúčtovania. Pritom potvrdili ich vzniku ako zabávači a prekvapivých kandidátov na trvalú miesto v prvej štvorke.

Už v lete, keď sa nikdy slnko nastavené na reptania z West Ham fanúšikov o tom ich tím je bezútešný hrať pod Allardyce, málokto by predvídať taký scenár.Ale ľstivý nábor pomohol Allardyce splniť svoj sľub dodať viac okázalý štýl a všetky nedávne akvizície významne prispeli tu, zatiaľ čo oddaní stúpenci, ako je James Collins a brankár Adrián vynikal popierať City ekvalizéra ako majstri zvýšil svoju hru v druhej pol

bývalý Manchester United manažér Sir Alex Ferguson, držať sa na svojho starého kamarát Allardyce, že nahlas minulý týždeň otázku, či taká vec ako "West Ham Way" naozaj existoval :. tento displej bol stanovený šablóny, že veľa tímov rád by som tvrdiť, ako ich vlastné.

"Bolo to kamienok, určenie, kvalita, chuť a všetko, čo by mohol chcieť, vrátane jedného alebo dvoch honosné momentov," zacvrlikal Allardyce.

došlo náznak posunu pri moci v skorých výmen, as City vytvorila rad dobrých príležitostí.Sergio Agüero vypustil s 25-yard výstrel, ktorý Adrián tlačil ho na roh v druhej minúte. David Silva potom pokračoval v blízkosti voľným kopom z podobnom rozsahu. O dve minúty neskôr Silva prešiel do voľného kopu o práve na Vincent Kompany, ktorý kývo l cez od ôsmich yardov.

Ale West Ham postupne prevzal kontrolu. Joe Hart musel jeden blok od Enner Valencia po Diafra Sakho rozsvietil dlhú voľného kopu. Problematická zo set-kusy nie je novinkou pre tím Allardyce ale West Ham čoskoro slúžil až vynikajúci príklad prenikavú nového štýlu, ktoré sa vyvinuli v tejto sezóne.V 21. minúte Alex Song rozdelil obranu mesta s inšpirovaným nízkym prechodom na cestu Valencie, ktorý prešiel okolo Gaël Clichy a vytiahol loptu späť Morgan Amalfitano, ktorý zasadil do siete z blízkeho dosahu.

S hostiteľmi s čerstvou vibráciou tancovalo celé stredisko na Songovu melódiu. "Kvalitní hráči sa tešia na veľké hry, keď hráči nižšej kvality trochu strachujú a myslia:" Oh, pozrite sa, kto hrám proti dnešnému dňu, "povedal Allardyce. "Songy nás priviedla ako tím a zvyšok chlapcov to odpovedal.Jeho podpora a zloženie a tiež jeho ochrana zadných hráčov sú vynikajúce. "

City sa stal nesúvislý, rovnako ako to urobil, keď zahodili dvojgólové vedenie proti CSKA Moskva v priebehu týždňa. Valencia by sa dali West Ham väčšie polovičný úväzok vedenia, ale nepodarilo správne spojiť strelou z ôsmich metroch tesne pred prestávkou. O chvíľu neskôr invenčné set-piece move prezentované Allardyce je strana s ďalšiu šancu, ale Collins nemohli uplatňovať rozhodujúci dotyk.

City sa vrátil k životu v umierajúcich sekundách polovice a takmer prerezané ekvalizér, iba pre Adrián, aby pokutu uložiť z Agüero z blízka.Manuel Pellegrini mal používať break stimulovať zlepšenie od svojho tímu, ale rozhodla, že nebude vykonávať žiadne personálne zmeny. Priebeh zápasu nebol okamžite zmenil buď ako West Ham skoro skóroval s rozmachom znovu v 53. minúte, Stewart Downing blikajúce strely širokú potom mu Song sériová výroba s bezvýznamné Rabon.

Pellegrini konečne striedanie v 59. minúte , sa Stevan Jovetiče výmenou Edin Džeko.Agüero málom priviedol návštevníkov úroveň okamihov neskôr, ale po typickom behajú do pokutového územia Argentínčan bol zmarený, najprv iný smart zachránil od Adrián, potom by jeden blok od Collins.

Ako City vkĺzla do hrozivé groove a Yaya Touré sa prebudila, Agüero išiel ešte bližšie, narazila loptu proti priečke zo šiestich yardov pred strela na odskočiť bol zachránený Adrián.

West Ham musel preukázať svoje defenzívne kvality, ale stále dať mesto v ťažkostiach na protiútoku. Zápas sa vyvíjal do menšieho klasika. Rozsiahly ťah domáci tím v 71. minúte mohol vyvrcholila v nádhernom góle, ale Sakho strela len čisto na brvno.Ktorá bola nasledovaná ďalšie zložitú City ťah, ktorý Touré sa snažil korunovať s cieľmi, ale jeho curling strela zasiahla do zázemia. Ach, že pokuta rozpätie medzi úspechom a neúspechom

West Ham ocitli na pravej strane v 75. minúte, keď Aaron Cresswell pretekal po ľavej strane palca Sakho, ktorého hlavička sa Drápal von Hart. - ale z pár palcov za hranicu.

West Ham mal sotva dokončil oslavuje, že keď Silva znížiť svoj náskok späť k jednému cieľu, tiahlych do boxu pred umiestnením krásny kulmy do dolného rohu. Pellegrini ťah na James Milner a Aleksandar Kolarov keď sa snažil zachrániť aspoň bod, ale West Ham nemal sponou.


Žádné komentáře:

Okomentovat