pátek 21. července 2017

Campeones! slávili Neymar a spol. To Juventus zostal v slzách

Barcelona po štyroch rokoch zase vládne Európe.

"Splnený sen," stavky online hovoril Luis Suárez, ktorý duel v 68. minúte gólom na 2: 1 rozhodol.

"Najdôležitejšie gól kariéry, "hlásil Ivan Rakitič, autor úvodného gólu.

A tretí strelec Neymar? Strhol zo seba dres, čelo obviazal páskou s nápisom 100% Jesus. "O tomto zápase som sníval od šiestich, od siedmich rokov. Najdôležitejšie je úspech tímu.


A keby som ešte tak dal gól…"

Všetko splnené. Parádny večer pre neho. Pre Xaviho, ktorý striedal na poslednej minúty a ktorý kariéru spätú len s Barcelonou uzavr el pred odchodom do Kataru ďalšiu veľkú trofejí.Pre kouča Luisa Enriqueho, ktorý pri prvej sezóne dosiahol na treble: "Ďakujem všetkým, ktorí mi verili."

Mužstvo pod jeho vedením vyhralo španielsku ligu aj pohár a teraz Ligu majstrov. Pokrik Campeon! Campeon! tak sedel viac ako inokedy. Kotol Barcelony si chorály užíval, vlajky, šály horeli vo vzduchu.

To Juventus, finalista po dvanástich rokoch, zostal v slzách. Ako veterán Pirlo, keď smutne kráčal k lavičke a ktorého utešoval stredopoliar Pogba. Stopér Bonucci radšej schovával tvár, rovnako ako brankár Buffon. Medzi zdrvenej parťákov prišiel v stavkovanie online obleku Chiellini, kľúčový muž defenzívy, ktorý však kvôli zraneniu hrať nemohol.Kamarátov obchádzal, Buffona významne potľapkal po chrbte.

SLZY LEGENDY Andrea Pirlo hral posledný zápas za Juventus pred odchodom do USA, bolo ním prehrat� � finále Ligy majstrov s Barcelonou. Utešuje ho spoluhráč Pogba.

Sťažka sa im šlapalo do lóže, kde porazenej finalistami ocenil šéf európskeho futbalu Michel Platini. To víťazi kráčali zvesela. Ako posledný práve Xavi, zápas dohrával s kapitánsku páskou na ruke. Keď prevzal nablýskaný pohár, vytryskli strieborné konfety, rozoznela sa hymna Ligy majstrov a ovácie fanúšikov ešte nabrali decibely.

Každý si chcel na pohár siahnuť, každý sa s ním chcel pomaznať. Netrpezlivý Neymar sa neudržal, už keď okolo neho prechádzal na pódiu. A teraz chcel znova, to je jasné. Rakitič skúšal, ako mu pristane na hlave.Potom spoločné foto v "bráne" pre šampiónov uprostred ihriska a nahor za fanúšikov.

poťažkal si ho aj Lionel Messi, potom sa venoval synčekovi. Nebol sám, potomka tu mal aj Gérard Piqué, kouč Enrique zase dcéru. A aby sa dodržalo aj ďalším tradíciám, Piqué odstrihol z bránky sieť, trénera hráči vyhodili do vzduchu.

A oslavovať sa bude ďalej.

stavky

Žádné komentáře:

Okomentovat